logo lannoo graphics

 

QUATTRO COLORI

Met Quattro Colori Original brengen wij plezier en kleur!   
Quattro Colori bestaat uit een uniek productgamma van ringbanden, bureauaccessoires, pennenzakken en consumables in 8 originele kleuren geschikt voor alle leeftijden en persoonlijkheden.
Onze missie is om plezier aan je dagelijks leven te brengen en een keuze te bieden van kleuren om jezelf te uiten dus kies een kleur & laat zien waar JIJ voor staat!

WENSKAARTEN

Wenskaarten zijn de beste manier om emoties over te brengen bij elke gelegenheid. 
Lannoo Cards biedt een breed scala aan Nederlandse & Frans wenskaarten in verschillende stijlen en vormen die zal voldoen aan ieder belangrijk moment dat je wil delen met anderen.

SPRING/SUMMER 2021

Met grote trots en plezier presenteren wij u onze nieuwe collecties voor lente en zomer 2021. Wij brengen je innovatieve concepten, papierwaren en tassen gecombineerd, met een geweldige mix van Lannoo-concepten en merken van onze partnerlicentiegevers.

Genieten maar!

 

SECURIT

Securit® is een wereldwijd toonaangevend merk in visuele communicatieproducten. Het gamma bestaat uit een grote verscheidenheid van krijt markers, kurk- en krijtborden in verschillende vormen en maten. 
De producten roepen om creativiteit wat aanwezig is in elke één van ons. Ze fleuren huizen en tuinen op met hun originele en leuke accessoires, die je kan personaliseren met tekeningen en leuke quotes.

ME TO YOU

Me to You is een wereldmerk gecreëerd door Carte Blanche in 1995. Tatty Teddy, het kenmerkende karakter van het merk, is een beminnelijke grijze beer met een blauwe neus. Unieke en direct herkenbaar heeft Tatty Teddy harten over de hele wereld veroverd met zijn tijdloze boodschap van vriendschap, geluk en liefde. 

 

NICI

NICI, opgericht in 1986, is een van 's werelds leidende merken pluche en cadeauartikelen voor het hele gezin. De creaties van NICI zoals Theodor & Friends, LaLaLama en Nicidoos staan voor tederheid, veiligheid en liefde. De wereld van NICI-eenhoorn Theodor en zijn vrienden zitten vol met magie en laat iedereen glimlachen.